10 найкращих аквапарків України


Літо, спека, відпочинок – аквапарк. На Україні є багато аквапарків і хоча вони працюють, як влітку так і взимку, нас вони приваблюють найбільше літом. В бажанні сховатися від спеки і просто весело провести час – підійде аквапарк.

Для того, щоб можна було визначити куди і який аквапарк вибрати для відпочинку, Путівник України «The City» підготував 10 найкращих аквапарків України.

1. Острів скарбів, Кирилівка

Острів скарбів, Кирилівка

Запорізька область славиться найбільшим аквапарком в Україні – «Острів скарбів» приносить радість для усієї сім’ї. По всій масштабній території – розмістилася «Ледача річка», вздовж якої пролягли коктейль-бари, розважальні зони, шезлонги і навіси. Через річку 6-ть містків ведуть до центрального басейну. Оригінальність дитячої зони виділяється великим піратським 6-ти метровим кораблем. Також охочі можуть побалуватися і спробувати екзотичний пілінг, яким займаються спеціальні рибки. Ввечері проводяться веселі та запальні вечірки.

Розмір: 60 000 кв. м.
Тип: відкритий.
Кількість атракціонів: 34.

2. Dream Island, Київ

Dream Island, Київ

Один із найбільших та цікавих аквапарків у Києві. Він є унікальним своїм дизайном. Який зроблений під загублений світ,в якому можна заблукати між дикими рослинами, побачити доісторичних тварин, побувати на острові з блакитними лагунами. Різноманітні гірки, цікаві атракціони, ресторани, суші-бар та найголовніше зона відпочинку для дітей.

Розмір: 24 000 кв. м.
Тип: закритий.
Кількість атракціонів: 25.

3. Мис доброї надії, Бердянськ

Мис доброї надії, Бердянськ

Стилізований у старий замок, де ростуть екзотичні рослини – аквапарк побудований таким чином, що відвідувачі можуть пройти і побачити абсолютно все, при чому не проходити через одне і те саме місце. Багато басейнів, у одному з яких є навіть джакузі. В ночі проводяться цікаві, розважальні вечірки, на яких можна добряче повеселитися.

Розмір: 50 000 кв. м.
Тип: відкритий.
Кількість атракціонів: 28.

4. Орбита, Коблево

Орбита, Коблево

Аквапарк радує відвідувачів чудесними пляжами, де можна просто ловити гарячі промінці сонечка, а також спробувати вишукане вино. Чудо гірки – серед яких є екстремальні, що можуть задовольнити гострими і незабутніми відчуттями. Басейни – радують гідромасажем та джакузі. Дитяче щастя – водорозважальний комплекс.

Розмір: 40 000 кв. м.
Тип: відкритий.
Кількість атракціонів: 20.

5. Джунглі, Харків

Джунглі, Харків

Стиль цього аквапарку  стилізований під тропіки Південної Америки. Старання будівельників не були марними, тому що він повність відтаює тропіки. Водоспади, тропічні рослини, струмочки, піраміди – розважають та створюють чудову атмосферу відпочинку.

Розмір – 11 000 кв. м.
Тип – закритий.
Кількість атракціонів – 11.

6. Аттика, Очаків

Аттика, Очаків

Миколаївська область всіх бажаючих може перенести у Стародавню Грецію, так як аквапарк побудований у античному стилі. Доповнюють його –  «Фонтан достатку», «Амфора бажань» та «Лавка закоханих».

Розмір: 17 000 кв. м. 
Тип: відкритий. 
Кількість атракціонів: 10.

7. Пляж, Львів

Пляж, Львів

Він підходить для розваг, спортивного та оздоровчого виду відпочинку.

«Пляж» є одним із найбільших аквапарків на Західній Україні. Тут можна весело та корисно провести час разом з дітьми.

Розмір: 14 000 кв. м.
Тип: закритий.
Кількість атракціонів: 9.

8. Термінал, Бровари

akvapark-terminal-kiїv

Аквапарк дарує чудовий відпочинок для всіх охочих переключитися від буденності.  Оригінальний розсувний прозорий дах дає можливість влітку поніжитися та по засмагати на сонечку. Тут можна зробити чудовий відпочинок і свято для всієї сім’ї. Круті віражі на гірках змусять серце битися частіше.

Розмір: 20 500 кв. м.
Тип: закритий.
Кількість атракціонів: 11.

9. Цунамі, Івано-Франківськ

Цунамі, Івано-Франківськ

Перлиною аквапарку є басейн для серфінгу і дайвінгу, чим «Цунамі» і вихваляється, так як в ні одному аквапарку України цього нема. Особливість плаваючого басейну заключається в тому, що він розміщений під відкритим небом.

Розмір: 5 000 кв. м.
Тип: закритий.
Кількість атракціонів: 10.

10. Лімпопо, Тернопіль

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У розважальному центрі «Алігатор» розмістився аквапарк «Лімпопо».  Заряд бадьорості та енергії дарують: атмосфера, басейни та гірки. Також тут можна відвідати фінську сауну. Оформлення аквапарку приносить радість своїм оформленням не тільки дітям а ще й дорослим.

Розмір: 4 200 кв. м.
Тип: закритий.
Кількість атракціонів: 10.