18+. В Івано-Франківську покажуть нестандартну виставу


Сьогодні, 21 травня, у приміщенні театру Ляльок обговорювали прем’єру сатиричної драми «Who’s bad» за мотивами казки Антуана де Сент –Екзюпері "Маленький принц".

Цього разу «Новий театр» підготував дуже нестандартну виставу про залежність у сучасному світі. Вистава спрямована здебільшого на молодь, тому побачити її зможуть тільки повнолітні, оскільки у ній присутня ненормативна лексика, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

«Вистава динамічна, гостросюжетна та неординарна. Дуже багато метафори у ній»,- ділиться директор театру Тарас Бенюк.

Молоді актори гратимуть своїх однолітків, де кожен залежний по-своєму. Одна із режисерів вистави Соломія Ільницька каже, що вона відрізняється від  інших постановок, тому що в основу закладено багато танців і пластики.

«Ці танці - історії наших персонажів. А з музики ми вибрали пісні Майкла Джексона ,бо це єдина свого роду людина, яка за допомогою своєї мудрості, енергії та глибини душі змогла передати світлі ідеї»,- додає Ільницька.

Всі персонажі загубили свого маленького принца, те «Я», яке було колись раніше, коли люди були відкритими та щирими.

«Мій герой - праобраз маленького принца. Проте це не хлопчик, а дівчинка, яка загубила себе. Взагалі маленький принц- це те внутрішнє, що ми губимо і дуже шкодуємо за цим. А потім витрачаємо багато часу, щоб віднайти це», - розповідає акторка Анна Кальянова.

На думку Бенюка, залежність чи то від наркоманії чи від соціальної сітки- це дуже велика проблема. Конфлікт полягає у тому, що людина хоче від цього відійти, але не може. Вистава буде веселою, але в результаті кожен після неї задумається. Важливо, щоб молоді люди зробили висновки.

«Хочеться, щоб молодь побачила себе якомога глибше, з внутрішньої сторони. Я вважаю, що треба повертатись до живого спілкування та нести відповідальність за свої вчинки», - додає Бенюк.

Режисери кажуть, що вистава несе ті проблеми, які будуражать усіх людей.

Прем’єра драми «Who’s bad» відбудеться 27 травня о 19:00  в театрі Ляльок.