20 ДТП на Прикарпатті: Правоохоронці нагадують про складні погодні умови


В Івано-Франківській області за минулу добу зареєстровано 20 ДТП. Вони сталися через ожеледицю на дорогах області. На щастя, травмованих та постраждалих в аваріях немає.

Поліцейські радять бути уважними і неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Попри те, що сніг не засипає дороги, ожеледиця у вечірню пору і зранку спостерігалася, інформує прес-служба Нацполіції в області.

Правоохоронці рекомендують по можливості не виїжджати без необхідності на власному автотранспорті, стежити за дорожнім станом та бути максимально уважними при будь-якій його зміні. Щоб вчасно відреагувати на різке ускладнення умов пересування, необхідно дотримуватися Правил дорожнього руху та не виконувати небезпечних маневрів при пересуванні.

В жодному випадку не сідайте за кермо у нетверезому стані.

Пішоходів просимо бути уважними у вечірню пору доби і переходити дорогу лише у встановлених для цього місцях, а також виключно на зелений сигнал світлофору. Бережіть своє життя, будьте пильними на дорогах.

На автошляхах Івано-Франківська та області працюють екіпажі поліцейських секторів реагування патрульної поліції. Якщо у вас виникне неприємна ситуація – телефонуйте, допоможемо.