22-річний Роман Кузьмин повернувся в «Прикарпаття»


У понеділок, 21 січня, склад МФК "Прикарпаття" поповнив 22-річний півзахисник Роман Кузьмин, який вже захищав кольори івано-франківської команди і став бронзовим призером Другої ліги 2017/18 рр.

У попередньому сезоні у складі Команди рідного краю футболіст зіграв 28 матчів і забив 8 голів. Про це пише прес-служба МФК "Прикарпаття".

Цього молодого футболіста було визнано ПФЛ і проектом "Золотий талант України" найкращим молодим гравцем п'ятого туру. Кілька разів Кузьмин потрапляв до символічних збірних туру Другої ліги.

Вихованець прикарпатського футболу повернувся до Івано-Франківська в якості "вільного агента". Новий контракт гравця розрахований на два роки. Разом з командою Кузьмин проходить навчально-тренувальний збір у Яремче, і вже у найближчих спарингах "Прикарпаття" вболівальники зможуть знову побачити його у грі.

Також на початку року відбулися кадрові зміни у менеджменті клубу: новим директором з маркетингу став Ігор Шам, який раніше він обіймав подібну посаду в харківському "Геліосі" та Професіональній футбольній лізі. У структурі МФК "Прикарпаття" 48-річний фахівець займатиметься комерційними питаннями та роботою зі спонсорами.