24 аварії на Прикарпатті за добу: правоохоронці нагадують про складні погодні умови


В Івано-Франківській області за минулу добу зареєстровано 24 ДТП. Здебільшого аварії траплялися через погодні умови на дорогах, незмінені шини на зимові і через порушення ПДР. На щастя, обійшлось без потерпілих.

2 грудня в Івано-Франківській області та в обласному центрі ускладнилися погодні умови: від мокрого снігу на дорогах утворюється ожеледь, особливо в гірських районах. Про це пише пресслужба прикарпатської поліції.

Правоохоронці рекомендують по можливості не виїжджати без необхідності на власному автотранспорті, стежити за дорожнім станом та бути максимально уважними при будь-якій його зміні. Щоб вчасно відреагувати на різке ускладнення умов пересування, необхідно дотримуватися Правил дорожнього руху та не виконувати небезпечних маневрів при пересуванні.

  • Звертаємо увагу водіїв щодо зміни літніх шин на зимові
  • В жодному випадку не сідайте за кермо у нетверезому стані

Пішоходів просять бути уважними особливо в вечірню пору доби та переходити дорогу лише у встановлених для цього місцях, а також виключно на зелений сигнал світлофору. Бережіть своє життя, будьте пильними на дорогах!

Пам’ятайте, на автошляхах області працюють екіпажі секторів реагування патрульної поліції, тому якщо вам потрібна допомога – телефонуйте на лінію "102".