300 тисяч комунальних платежів здійснили франківці з початку року


Оплата комунальних послуг, Інтернету, кабельного та телефонії - потреба, котра щомісячно постає перед івано-франківцями. З кожним місяцем кількість комунальних оплат у банківських установах невпинно зростає. Так, у ПриватБанку івано-франківці здійснили понад 300 тис. платежів за комунальні послуги протягом січня поточного року.

“Задля економії часу та зручності споживачів понад 250 комунальних підприємств разом з ПриватБанком пропонують різні швидкі та прості способи оплати за використані послуги по рахунках”, - розповідає керівник напрямку платежів ПриватБанку Ігор Гакало.

“В ПриватБанку - широкий вибір можливостей та каналів оплат. Окрім звичних платежів у касі відділення та в терміналах самообслуговування, значної популярності набирають сучасні альтернативні канали, такі, як розділ платежів в Приват24Регулярний платіж, - продовжує Ігор Гакало. - Дистанційні сервіси дають можливість не лише всього в декілька кліків здійснити платіж з дому, а й вчасно надати покази лічильників до усіх комунальних служб”.

Незмінною та однією з найменших залишається й комісія для клієнтів-платників комунальних послуг: 3 грн за платіж у касі відділення та безкоштовно у дистанційних сервісах. Виключенням є лише послуга оплати газу, де комісія складає 2 грн у терміналах самообслуговування та 1 грн в Приват24 і мобільному додатку.

Додатковою перевагою клієнтів ПриватБанку - власників картки “Універсальна” є можливість сплачувати комунальні платежі за рахунок кредитних коштів з пільговим періодом до 55 днів без додаткових комісій в розмірі до 10000 гривень. Для клієнтів пенсійного віку продовжують існувати пільги: щомісяця будь-які комунальні послуги в розмірі до 2000 гривень, незалежно від каналу оплати в ПриватБанку, пенсіонери можуть оплатити безкомісійно. 

У Івано-Франківській області працює 66 відділень ПриватБанку та 338 терміналів самообслуговування. З почату року на Івано-Франківщині містяни здійснили понад 300 000 комунальних платежів на загальну суму більше 120 млн грн.