45 розумників отримуватимуть стипендії від очільників Прикарпаття


Прикарпатським школярам-переможцям всеукраїнських олімпіад призначено стипендію голови Івано-Франківської обласної ради та голови облдержадміністрації.
Олександр Сич та Олег Гончарук нещодавно підписали спільне розпорядження «Про призначення академічної стипендії та одноразової грошової винагороди голови облдержадміністрації та голови обласної ради».

Відтак, 45-ти учням-переможцям IV етапу всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України призначено стипендії у розмірі мінімальної ординарної (звичайної) академічної стипендії для студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІУ рівня акредитації.

А 35 учнів-переможців IV етапу всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, випускників загальноосвітніх навчальних закладів отримають одноразову грошову винагороду голови облдержадміністрації та голови обласної ради в розмірі шість тисяч гривень. 

Відділ взаємодії із засобами масової інформації та книговидання управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА