5 причин голосувати за Прощука Едуарда зі «Слуги народу»


Кандидат від політичної партії «Слуга народу» Прощук Едуард впевнено лідирує у своєму окрузі - у Калуському, Рогатинському та Галицькому районах. І це не дивно.

Адже українці хочуть нарешті бачити нові обличчя у владі: людей з незаплямованою репутацією, дієвих та конструктивних. Наводимо 5 причин чому варто у цю неділю підтримати своїм голосом саме Прощука Едуарда. 

Молодий і досвідчений. Прощуку Едуарду - 37. У нього вже є потужний професійний, кар’єрний і спортивний досвід. Він реалізувався, як успішний підприємець, меценат та сім’янин. Йому висловлюють довіру відомі у регіоні особистості, молодь, для якої він лідер та діти-спортсмени, яких він підтримує та вболіває за їхні успіхи.

Незаплямований. Прощук Едуард  – бізнесмен та управлінець. Він працював на керівних посадах, але має бездоганну репутацію, що є великою рідкістю в Україні. У нього немає корупційних державних шлейфів, а це вагома причина для висловлення довіри.

Він йде у парламент не для особистого збагачення, як зараз прагнуть багато кандидатів, а щоб використати шанс і змінити країну. Бо пообіцяв собі, дружині і своїм близьким, що зробить усе від нього залежне, щоб наші діти жили в успішній та розвиненій Україні.

Підтримка партії, яка матиме більшість у Парламенті. Прощук Едуард  – єдиний кандидат від партії «Слуга народу» у 85-му окрузі. Згідно з останніми соціологічними даними ця партія матиме беззаперечну більшість у новій Верховній Раді. Тож Прощук Едуард матиме можливість реалізувати все задумане, бо його ініціативи будуть підтримані законодавчо.

Має чітке бачення розвитку краю. Прощук Едуард  разом із командою напрацював конкретну програму дій. Серед його пріоритетів: покращення екологічного стану в Калуському та Рогатинському районах. Він планує активно залучати ресурси для відновлення і розбудови спортивної інфраструктури та розвитку олімпійських видів спорту. У нього є чіткі кроки для змін у медичній, соціальній та інших пріоритетних сферах.

Допомагає рідному краю. Прощук Едуард - меценат та займається активною громадською діяльністю. Він підтримує молодь, спортсменів і працює над розвитком олімпійських видів спорту в краї. За останні роки створив декілька Дитячо-юнацьких спортивних шкіл та спортклубів з вільної боротьби. Їхні вихованці здобувають першість на змаганнях всеукраїнського та світового рівнів.

Прийдіть на вибори 21-го липня! Ваш голос таємний. Оберіть нового, достойного та чесного.