80% заборгованості "Івано-Франківськтеплокомуненерго" перед "Нафтогаз України" складає різниця у тарифах


ДМП „Івано-Франківськтеплокомуненерго” боргує понад 100 тисяч гривень

Рівень оплати ДМП „Івано-Франківськтеплокомуненерго” перед НАК «Нафтогаз України» за січень-травень 2013р. складає 58,5%.Загальна заборгованість теплопостачального підприємства за спожитий природний газ станом на 01.06.2013р. складає 74255,4 тис.грн. (в т.ч. 24998,4 тис.грн. – заборгованість 2013 року).

Міський голова Іванно-Франківська Віктор Анушкевичус прокоментував кореспонденту «Бліц-Інфо» ситуацію, щодо заборгованості ДП «Івано-франківськтеплокомуненерго» перед «Нафтогаз».

«Називати точні цифри зараз не готовий, але там більша заборгованість ніж 100 тисяч гривень. В структурі заборгованості найбільше займає різниця в тарифах», - сказав мер Івано-Франківська.

Крім того, Віктор Анушкевичус зауважив, що за підсумками опалювального сезону 2012-2013 років, який пройшов, за його словами, дуже добре, «ніяких надзвичайних ситуацій не було, а якщо і були якісь прориви, то їх швидко ліквідовували».
«За підсумками цього сезону заборгованість є, але в структурі цієї заборгованості 80% -  це різниця тарифів», - наголосив Віктор Анушкевичус.