Alyona alyona присвятила пісню Дані Дідику, який загинув у Харкові під час ходи Гідності


Українська хіп-хоперка alyona alyona презентувала трек “Коли ховають молодих”, присвячений пам’яті Данила Дідика, який загинув у Харкові під час ходи Гідності, а також усім, чиє життя обірвалося надто рано.

Пісню було презентовано на youtube-каналі співачки, пише Укрінформ.

“Якось до мене звернувся режисер Руслан Горовий, який запропонував мені написати трек присвячений пам’яті юного 15 річного хлопця, Дані Дідика, який став жертвою теракту під час Маршу єдності у Харкові в лютому 2015 року. Дізнавшись більше про його історію, я пригадала, як багато в своєму житті бачила утрат та поховань. І найболючіші серед них — похорони молоді. Трек «Коли ховають молодих» — це «ода пам’яті» всім юнакам та юначкам, чиї смерті мені довелося пережити та про які мені довелося дізнатися. Це найстрашніше та найтяжче, що може бачити світ. Ця пісня — згадка про всіх, чиє життя обірвалося надто рано”, - написала alyona alyona.

Сьогодні виповнюється чотири роки з того часу, як у Харкові під час ходи Гідності пролунав вибух, під час якого загинуло четверо людей, серед яких був і школяр Данило Дідик.

Режисер Руслан Горовий та інші активісти виступають з ініціативою присвоїти 11 школі Харкова ім’я Дані Дідіка.