Амбулаторії Калуського району отримали нові автомобілі


28 травня відбулася передача автомобілів Renault Duster, які призначені для обслуговування та надання медичної допомоги жителям сіл Калуського району.
Про це повідомляє пресслужба ІФ ОДА.
 
Під час урочистостей голова райдержадміністрації Жанна Табанець зазначила, що реформа медицини продовжується. Створення районного центру первинної медико-санітраної допомоги не тільки покращило якість медичних послуг, але й матеріально-технічну базу медзакладів первинної ланки. Злагоджена робота влади та лікарів дає хороший результат. Доказом цього є також автомобілі, які сьогодні передали амбулаторіям сіл Голинь, Завій, Копанки і Мислів. Адже це значною мірою полегшить та покращить роботу лікарів.

Отримання нових спецавтомобілів стало можливим завдяки злагодженій роботі усіх гілок влади: Президента України, Уряду, обласної та районної державних адміністрацій.

Автомобілі марки Renault Duster були закуплені за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!