Apple iPhone Xs Max: суцільні переваги


Ті, хто одного разу взяв до рук iPhone XS Max, не захоче користуватися будь-яким іншим смартфоном.

 Перше, що помічається одразу, — висока якість та чіткість зображення. Величезний екран точно відтворює кольори, а чіткість досягає 458 пікселів на дюйм.

Якість матеріалів

Попри великі розміри, смартфон iPhone XS Max залишається дуже зручним у використанні. Унікальний золотий відтінок запевняє, що в руках справжній флагман, а надміцне скло захищає дисплей від пошкоджень. Колір наноситься на корпус за допомогою особливої технології прямої конденсації. Скляна задня панель надійно захищає електронний пристрій від пилу та води.

Додаткові можливості

Face ID спрацьовує миттєво: власне обличчя — найкращий пароль. Адаптивна технологія впізнає господаря в головних уборах, окулярах. Подвійна камера нового покоління забезпечує:

- збільшені та глибокі пікселі — підвищену чіткість фото за слабкого освітлення;

- покращений ефект боке — нові технології розмиття фону;

- швидку зйомку — новий сенсор і надпотужний процесор.

Любителі фото завжди можуть регулювати ступінь розмиття заднього фону за допомогою нової функції глибини. Шанувальники відеозйомок також залишаться задоволеними: висока якість відео їх цілком влаштує.

Бездротовий спосіб зарядки, надшвидка передача даних LTE, захист від води та пилу роблять цей смартфон новим стандартом якості та кращим прикладом для інших виробників, які залишилися далеко позаду.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!