Арт-терапія, вистави і Пенсія: Що цікавого цього тижня в Івано-Франківську


Фестивалі, театральні вистави, виставки, лекції або ж концерти зірок. В Івано-Франківську щодня відбувається багато різноманітних культурних подій.

Планувати дозвілля варто завчасно, тож кореспондентка Бліц-Інфо зібрала найцікавіші події цього тижня — з 6 по 12 травня.

Зокрема в понеділок, 6 травня, з 12 до 18 години в Палаці Потоцьких буде виставка "Архітектура поза часом. Палац Потоцьких - минуле і майбутнє".

На виставці буде представлено результати понад 10-ти річної роботи студентів та викладачів над проблематикою збереження та розвитку комплексу Палацу Потоцьких XVII – XVIII ст. та цінної історичної забудови м. Івано-Франківська. У проектах візуалізовано пошук креативних ідей, які б посприяли порятунку палацу та повернули йому роль ключового об’єкту у історичному середмісті колишнього Станіславова.

Світлина від Палац Потоцьких «Простір Інноваційних Креацій «Палац».У вівторок, 7 травня о 18.00 год. в Франківському драмтеатрі відбудеться показ вистави "Кохання з присмаком дощу".

Він і Вона давно шукають одне одного, але бачаться лише уві сні, зустрітися в реальному житті їм не вдається. То що ж вони оберуть - реальність, в якій безнадійно приречені безкінечно шукати одне одного чи щасливе життя разом у солодкому сні про кохання? А може сила їхнього кохання виявиться потужнішою за нещадну іронію долі?

Світлина від Франківський драмтеатр.В середу, 8 травня франківців також чекає вечір театру. Зокрема о 18 год. покажуть виставу На західному фронті без перемін. Драма. 

1918 рік. Вони - 20-річні хлопці, солдати Першої світової, "втрачене покоління". Їх вирвали із звичного життя… Їх жбурнули у кривавий бруд війни… Колись вони були хлопцями, що вчилися жити і мислити. Тепер вони вчаться тому, як вижити і залишитися людьми. ​

Світлина від Франківський драмтеатр.Насиченою на події буде субота, 11 травня. Зокрема з 12:00 по 18:00 год в Палаці Потоцьких Savka-band знову збирає друзів.

Цього разу ми подружилися з Фестивалем Христового Міста Фестиваль "Вгору Серця". Потусуємося разом на території Палацу Потоцьких.
Будемо: грати, співати, танцювати, малювати, рукотворити, витворяти, творити, прославляти, дякувати, РаДіти!!!
Вхід вільний!

Світлина від Savka-band.А вже о 15 годині в Палаці Потоцьких розпочнеться Арт-терапія — літає фарба. Створення муралу у Палаці Потоцьких.

11 травня в рамках фестивалю "Вгору Серця" на території Комплексу колишнього Палацу Потоцьких в Івано-Франківську відбудеться художня акція, під час якої всі охочі зможуть покидатися фарбами. ​Будемо кидатися фарбами, які не відпираються. Деякі з фарб можуть бути надміцні, але все на водній основі. Дві години кидаємо фарбу на стіну, а в кінці виколупуємо заготовлені букви-зміст.

Світлина від Палац Потоцьких «Простір Інноваційних Креацій «Палац».

І на завершення дня, о 18.00 годині в тому ж таки Палаці Потоцьких розпочнеться Генеральна Пенсія на Вгору Серцях.

Пенсія буде з виходом до ратуші і каталка ковбаси там буде теж. Майте білі халати!!, будуть нові пісні. Подія триватиме годину, тому будьте напоготові мінімум розкачки. До ратуші будемо бігти карнавалом, бо мало часу, під Мікорасон наспівайтесь на всі дні наперед !!! Дня музики цього року нема, тому і за них треба наспіватись. Майте білі халати ( можна не стерильні)) . додаткові інструкції пізніше . програма пізніше ​

Світлина від Пенсія Pensiya.