"Аукціон зустрічей та вмінь" проходить в Івано-Франківську


Молодіжна громадська організація ФРІ проводить аукціон, де лотам представлені зустрічі з різними людьми нашого міста.

Його метою є збір коштів на студентський коворкінг «Параграф». Це буде місце для активної молоді, де вона матиме можливість спілкуватися, обмінюватися ідеями та допомагати один одному.

"Там проводитимуться різноманітні тренінги, заходи і вечори, а також буде створений комфортний простір для розвитку свої здібностей і навичок. Ми хочемо максимально привернути увагу громадськості до цього проекту, адже він допоміг би розвиватися молоді Франківська", - зауважують організатори.

Лотами вже стали музиканти Тарас Квітик, Андрій Маврик, Олександр Іванчук, фотограф Мар’яна Сурмачевська ,поет Олександр Букатюк начальник департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради Денис Рудницький, координатор проекту “Молодь і влада” Роман Труба, журналісти  Вікторія Дубінець, Оля Гриців, актори Сергій Лазановський, Орест Пастух, Ігор Захарук, блогер Дмитро Крупка, кандидат економічних наук і громадський діяч Андрій Шпак, ІТ-спеціаліст Ігор Романчук, інспектор патрульної поліції і  неодноразовий переможець всеукраїнських турнірів з тайського боксу Людмила Пилипчук, професійна тенісистка, переможниця Кубку України з тенісу Вікторія Гоголь. Аукціон також підтримали небайдужі студенти та громадські активісти. Долучитися може кожен.