Автівка, будівлі та сміття горіли вчора на Прикарпатті


За минулу добу ліквідовано 10 пожеж. Про це повідомляє управління ДСНС в області.

Зокрема, 22 квітня о 07:50 у селищі Заболотів Снятинського району виникла пожежа крівлі та перекриття господарської будівлі. Вогнем пошкоджено покрівлю та перекриття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

22 квітня о 13:18 у селі Чорні Ослави Надвірнянського району виникла пожежа гаражу та автомобіля в приватному господарстві. Вогнем знищено будівлю гаражу та автомобіль «Фіат Добло». Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання проводки автомобіля.

22 квітня о 13:26 у місті Івано-Франківськ на вулиці Целевича виникла пожежа побутового сміття на відкритій території в сміттєвих контейнерах. Вогнем знищено побутове сміття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

22 квітня о 13:44 у селі Тюдів Косівського району виникла пожежа літної кухні в приватному господарстві. Вогнем знищено будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

22 квітня о 14:07 у місті Калуш на вулиці Сохатського виникла пожежа дровітні в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено дрова. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку власниці.

22 квітня о 14:10 у селі Чорнолізці Тисменицького району виникла пожежа комплексу господарських будівель в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено господарську будівлю та частково житлову. На пожежі працювала 1 ланка газодимозахисної служби, час роботи 30 хв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

22 квітня о 17:07 у місті Івано-Франківськ на вулиці Дем’янів лаз виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

22 квітня о 18:28 у місті Івано-Франківськ на вулиці Вовчинецькій виникла пожежа побутового сміття на відкритій території в сміттєвих контейнерах. Вогнем знищено побутове сміття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

22 квітня о 19:14 у селищі Брошнів-Осада Рожнятівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

22 квітня о 19:20 у селі Гошів Долинського району виникла пожежа господарської будівлі в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено покриття та перекриття  будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.