Автівка, сміття та електророзподільні щитки горіли в Івано-Франківську


За минулу добу на Прикарпатті виникло 7 пожеж. Про це повідомляє управління ДСНС в області.

Зокрема, 23 січня о 07:35 в місті Івано-Франківськ на вулиці Мазепи сталось загорання побутового сміття на 4-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку вздовж стояка сухотруба пожежного крана. Вогнем пошкоджено електророзподільчу коробку. Причина виникнення пожежі встановлюється. 

23 січня о 10:25 в селі Старі Кути Косівського району виникла пожежа комплексу господарських будівель (літня кухня та дерев’яна прибудова). Вогнем знищено прибудову та пошкоджено покриття літної кухні. Причина виникнення пожежі встановлюється. 

23 січня об 11:23 в місті Івано-Франківськ на вулиці Пасічна виникла пожежа електророзподільного щитка в коридорі п’ятиповерхового житлового будинку. На пожежі травмувався чоловік 1961 р.н, якого госпіталізовано в центральну міську клінічну лікарню №1 м. Івано-Франківська. Вогнем пошкоджено електророзподільчий щиток. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання. 

23 січня о 14:20 в місті Івано-Франківськ на вулиці Дністровська сталось загорання електророзподільного щитка на зовнішній стіні будівлі бібліотеки-філіалу №7. Вогнем пошкоджено електророзподільчий щиток. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання

23 січня о 17:02 в місті Івано-Франківськ на вулиці Хіміків горіло сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою. 

23 січня о 17:10 в місті Калуш на вулиці Хмельницького виникла пожежа в квартирі на сьомому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено шпалери на стіні. Попередня причина виникнення пожежі – дитячі пустощі з вогнем. 

23 січня о 22:42 в селі Хриплин Івано-Франківської міської ради сталось загорання легкового автомобіля марки «Daewoo lanos». Вогнем пошкоджено автомобіль. Причина виникнення пожежі встановлюється.