Азаров назвав євромайданівців "нацистами, екстремістами і злочинцями"


Прем'єр України Микола Азаров на зустрічі з головою МЗС Німеччині Ґідо Вестервелле жорстко розкритикував антиурядових демонстрантів.

Про це говориться у повідомленні прес-служби Кабміну.

Азаров в черговий раз заявив про вимушеність паузи у підписанні угоди з ЄС і запевнив німецького міністра і твердості євроінтерграційних прагнень офіційного Києва.

Він вважає, що "питання, які викликали вуличні протести, практично відсутні, і тому зараз необхідно повернути ситуацію до нормального правового розвитку", але цьому нібито перешкоджають "екстремістські сили".

"Партнером для ЄС для європейської інтеграції України є чинна влада, яка максимально виконала параметри для підписання Угоди, і аж ніяк не можуть бути партнерами в євроінтеграції нацисти, екстремісти і злочинці", - сказав Азаров.

Німецький посадовець в свою чергу запевнив, що його країна "хоче бачити Україну на борту Європи" і що "двері (у ЄС) відчинені".

Вестервелле сподівається, що ситуація буде врегульована мирно. Также він заявив про готовність як Німеччини, так і європейських структур в разі необхідності надати допомогу в регулюванні цієї ситуації.

Українська правда