Б‘ють усі рекорди! - Савчук розповіла, як комітет розглядав проект про продаж землі


Комітету з питань аграрної та земельної політики всього за кілька хвилин розглянув та проголосував за проект закону передбачає розпродаж землі з 2024 року всім іноземцям, фізичним і юридичним особам, особам без громадянства.

Проект розглянули без преси, обговорення та з фанстичною швидкістю. Про це в мережі повідомила представниця Івано-Франківська у Верховній раді Оксана Савчук.

"Б‘ють усі рекорди! О 08:40 дзвінок. Запросили на засідання Комітету з питань аграрної та земельної політики на 09:00. Хоча засідання повинно було відбутися сьогодні, 18 жовтня, о 14:30. За 10 хв усе розглянули й проголосували. 10 хвилин на 11 альтернативних законопроектів! Ще не пройшло й двох місяців роботи, а влада ховається від людей. Питання продажу землі - дуже важливе для всієї країни, але Комітет вирішив, що може приймати рішення без громадськості, без преси та обговорення.
Комітет проголосував за законопроект #2178_10 від 10.10.2019 як за основу до першого читання. Проект закону передбачає ропродаж землі з 2024 року всім іноземцям, фізичним і юридичним особам, особам без громадянства. Іноземцям, які орендують землю протягом 3-х років, можна купувати землю одразу після вступу в дію закону", - написала народна депутатка Оксана Савчук.

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!