Багатодітному франківцю, що бореться з раком зробили трансплантацію


Батько трьох дітей з Івано-Франківська Ігор Галай у листопаді дізнався про страшний діагноз - гострий мієломонобластичний лейкоз.

Щоб вижити, чоловікові потрібна була трансплантація кісткового мозку. В Україні такі операції не роблять, тільки за кордоном. Завдяки підтримці небайдужих, минулого тижня Ігорю зробили трансплантацію. Про це Ігор Галай повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні 5 день після трансплантації. Що можу сказати; поки рано робити якісь прогнози але надіюсь що все буде добре.! Вчора було погано, сьогодні трішки краще! Лікарі роблять що можуть, нагляд цілодобовий( деколи аж нервує). Але великий шлях уже пройдений, хоча не менший попереду! Були періоди коли думав не зможу, панікував іт. але беру себе в руки і йду далі. Я розумію що наданий момент дуже багато залежить і від мене і від організму. Так, що стараюсь як і обіцяв рухатись до перемоги",- каже чоловік. 

Ігор Галай щиро дякує всім, хто допоміг йому, щоб ця операція відбулася. Втім, попереду ще довгий і дороговартівсний період реабілітації.

Реквізити ПриватБанк:

5218 5722 2111 6820 (грн) Галай Ігор Федорович
5168 7573 8195 7341 (дол) Зощак Лілія Михайлівна (дружина)
Western Union- Zoshchak Liliia»