Базу НБУ "Прикарпаття" в Яремче знову намагаються продати за 32 мільйони


Фонд державного майна виставив на продаж недобудований оздоровчий комплекс «Прикарпаття».

База розташована на земельній ділянці загальною площею 2,7303 га у місті Яремче на вулиці Грушевського, 7, інформує Бліц-Інфо.

Вже 17 січня ви можете взяти участь в аукціоні і стати власником комплексу серед мальовничих карпатських гір, площа якого складає майже 3 гектари", - йдеться в повідомленні Фонду держмайна.

Стартова ціна – 32,2 мільйонів гривень (повторний аукціон).

Прийом заявок до 16 січня, аукціон заплановано на 17 січня.

Будівництво комплексу незавершене включає дві черги будівництва. І черга будівництва – будівля корпусу № 2 зі ступенем готовності 96 %. Площа забудови – 820,00 кв. м. Загальна площа – 2 029,75 кв. м. У корпусі п’ять дворівневих номерів і три апартаменти. Крім цього, в будівлі передбачені приміщення під заклад харчування, тренажерний зал, більярдну, сауну та басейн. Технічний стан будівлі – задовільний. Початок будівництва – лютий 2006 року. Фактично роботи припинено у грудні 2013 року.

ІІ черга будівництва — проектно-кошторисна документація будівлі корпусу № 1, контрольно-пропускного пункту, підземних очисних споруд та реконструкції відкритої водойми. Будівельні роботи ІІ черги будівництва не проводились.

Наразі оздоровчий комплекс належить Національному банку України, і є його непрофільним активом.

Нагадаємо, у лютому 2018 року фонд держмайна спробував продати базу, але не знайшов покупця. Вже у жовтні недобудований оздоровчий комплекс знову виставили на торги, де просили за нього 64 мільйони гривень. Втім — безрезультатно. Також провалились спроби продати комплекс у лютому, липні та грудні минулого року.

Як відомо, на сесії обласні депутати просили передати базу НБУ для реабілітації учасників АТО.

Читайте нас у FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!