Більше ніяких поблажок: В Івано-Франківську подорожчає проїзд в маршрутках


Виконком погодив підвищення тарифів на проїзд у маршрутках до шести гривень.

Перед початком розгляду питання міський голова Руслан Марцінків показав перевізникам світлину автобуса №25, який належить Корида-Транс, інформує коерспондентка Бліц-Інфо

"Таке їхати не може. То що підлатати важко? Більше не просіть, ми будемо робити так, як нам вигідно і пускати комунальні маршрути де вважаємо з  потрібне. Наприклад по Коновальця буде їздити комунальний автобус у два боки. Більше жодних поблажок!", - наголосив мер.

На це перевізники почали виправдовуватися, що мовляв автобуси старі, грошей на ремонти нема.

"Крило підлатати можна, це не коштує мільйони. І автобуси помити теж не дорого і крісла зремонтувати. Про те, що ви виганяєте людей з автобусів і не їздите ввечері взагалі мовчу. В мене сотні скарг від людей", - обурився Марцінків.

Втім перевізники пояснили, що не їздять ввечері, бо це не рентабельно. На це міський голова зауважив, що 27 маршрут рентабельний повністю, а в них чомусь не рентабельний.

"Гаразд, я винесу це питання на голосування, але тільки тому, що зараз не можемо повністю замінити приватні маршрутки комунальними. Мене за ці 6 гривень будуть мочити, але це буде вам компенсація», – сказав Руслан Марцінків.

Після обговорення члени виконкому проголосували за підвищення вартості проїзду з 15 квітня.

Читайте нас в FacebookTelegramInstagram та TwitterТільки найважливіші новини!