Блогер просто показав, як миттєво очистити варене яйце, і став світовою зіркою


Інколи слава приходить непомітно. Як от, наприклад, до цього щасливчика. Адже хлопець навіть не підозрював, що елементарний лайфхак приверне так багато уваги.

А все почалося з того, що Зак Крін зареєструвався у TikTok. Там він публікував різноманітні ролики, але один із них набрав найбільше переглядів. Той, де блогер показує, як швидко та ідеально очистити варене яйце, пише Радіо Люкс FM.

Вигадник бере продукт, знімає трішки шкаралупи й робить на його кінцях маленькі отвори. Далі курячий "скарб" опиняється у нього в руках, після чого Зак сильно у нього дмухає з "тупої" сторони. Після маневру яйце просто вилітає із оболонки.

@zachcreanofficial

For all my egg lovers out there ##fyp ##foryou ##foryoupage

♬ original sound - zachcreanofficial

Користувачі в шоці від поради, а деякі навіть її розкритикували. Мовляв, зовсім не гігієнічно. Втім, Крін знайшов відповідь. Мовляв, ті яйця, які ви подаєте до столу гостям, видмухувати не обов'язково. Та попри те, що думки розділилися, на знаменитість вже звернули увагу світові медіа - Fox та Sun. Після цього відео зібрало мільйони переглядів, а "тіктокер" став селебріті.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!