Близько трьох тисяч франківців взяли участь у йорданському освяченні води на Бистриці


Під час святкування Водохрещення на міському озері в м. Івано-Франківську особовий склад Івано-Франківської рятувально-водолазної станції здійснював чергування в посиленому режимі.

Для забезпечення безпечного відпочинку громадян в місці освячення води та пірнання в воду, виставлено додаткових 2 рятувальних пости, задіяні 4 рятувальника, рятувальні засоби (рятувальні кола, кінці «Олександрова», багри). Приблизна кількість учасників дійства близько 3000 осіб.

На р. Бистриця Надвірнянська вул. Івасюка в м. Івано-Франківську для забезпечення безпечного відпочинку громадян в місцях освячення води та пірнання в воду, виставлено 2 рятувальних пости, задіяні 5 рятувальників, рятувальні засоби (рятувальні кола, кінці «Олександрова») Приблизна кількість учасників дійства близько 3000 осіб.

Під час святкування Водохрещення на річці Дністер в м. Галичі особовий склад Галицької рятувально-водолазної станції здійснював чергування в посиленому режимі. для безпечного відпочинку громадян в місцях освячення води та пірнання в воду, виставлено 2 додаткових рятувальних пости, задіяні 7 рятувальників, рятувальні засоби (рятувальні кола, кінці «Олександрова», багри). Кількість учасників дійства 160 осіб.

Під час святкування Водохрещення на міському озері та на р. Прут в м. Коломия для безпечного відпочинку громадян в місцях освячення води та пірнання в воду, виставлено 3 додаткових рятувальних пости, задіяні 9 рятувальників Коломийської рятувально-водолазної станції, рятувальні засоби (рятувальні кола, кінці «Олександрова», багри). Приблизна кількість учасників дійства 1500 осіб.

19 січня 2018 року на міських озерах м. Івано-Франківськ, м. Коломия та на р. Дністер в м. Галич особовим складом РВС області в зоні відповідальності не допущено порушень Правил охорони життя людей на водних об’єктах, які могли б призвести до травмуванню відпочиваючих.