Богдан Юсипчук розповів, чого хоче від учасниць Модель XL і як тримати себе у формі


Містер світу, прикарпатець Богдан Юсипчук розповів, чого хоче від учасниць Модель XL, як випробовував себе і що допомагає завжди тримати тіло у формі.

«Я дуже радий, що можу допомогти дівчатам. Насправді немає універсальної якоїсь формули успіху, я їм просто раджу те, що мені допомогло в житті», - сказав суддя проекту Модель XL.

Богдан Юсипчук зауважує, що коли дівчата пройшли певний етап, то розслаблялися. Доводилося нагадувати, що це тільки один етап і конкурсантки ще нічого не досягнули, тож треба навпаки акумулювати енергію і більше працювати, пише Бліц-Інфо.

"Вони всі такі на розслабоні. Ми їм разом дали прочухана і вони зібралися і зараз є конкуренція. Адже саме конкуренція рушій прогресу. Нам треба, щоб вони показали максимальний результат. Коли дівчатка зрозуміли, що ми не жартуємо і почали виганяти одну, другу, третю, вони почали пересилювати себе і йти до цілі", - каже Юсипчук.

Богдан запевняє, що найшвидше можна полюбити себе коли щось робиш і бачиш результат. Але головне не обманювати себе.

"Найголовніше, щоб тримати себе у формі - це режим і дієта. Адже спотзал це лише 20-30% , щоб тримати себе у формі. Адже багато людей займаються у залі, але сплять мало, їдять погано, тож результату немає. Дієта теж важлива. Дуже багато людей чомусь бояться жирів, настправді жири не страшні, страшні вуглеводи. Тому, що вуглеводи - це те, що дає нам енергію і якщо ми її не використали, то вони йдуть у жир", - пояснює Містер світу.