Богдан Юсипчук: Я зроблю те, чого не робив до мене жоден Холостяк


Прикарпатець Богдан Юсипчук — один з охочих стати Холостяком-2019.

Минулого тижня глядачі СТБ вперше за всю історію романтичного реаліті «Холостяк» дізналися, кого творці проекту розглядають як дев’ятого головного героя. Один із претендентів — актор і найкрасивіший чоловік у світі за версією конкурсу Mister Sea World 2018 Богдан Юсипчук, йдеться на сторінці проекту.

Ми вирішили дізнатися у Богдана, чому, незважаючи на титул найкрасивішого, він все ще самотній, а також якою має бути дівчина, з якою чоловік готовий побудувати стосунки.

Як розповів потенційний Холостяк-9, поряд із собою він бачить дівчину, яка буде красива внутрішньо і зовні, а також розумна, ініціативна, з метою і чіткою життєвою позицією, вірна, любляча і така, яка прийматиме кохання. Чоловік також мріє, щоб у нього з обраницею була одна мета на двох.

«Навколо багато дівчат на вигляд красунь, а в душі все навпаки, просто за зовнішнім виглядом це легше приховати», — пояснює він.

Богдан неодружений, оскільки бажання створити сім’ю, за його словами, прийшло до нього з часом. Але якщо він піде шукати кохання на проекті, то обіцяє зробити те, чого не робив жоден Холостяк до нього.

«Це буде дійсно насичено та цікаво. Головне — розкрити кожну дівчину, щоб вони не грали, а «були», тоді все буде щиро й по-справжньому», — інтригує Богдан.

Нагадаємо, вперше за всю історію романтичного реаліті «Холостяк» глядачі СТБ отримали можливість взяти участь у виборі головного героя. В ефірі фінального пост-шоу «Холостяк. Як вийти заміж» Роза Аль-Намрі назвала імена 5 претендентів, один з яких може стати дев’ятим Холостяком. Це Микита Добринін, Артем Приходько, Сергій Цибульський, Богдан Юсипчук, Владислав Безрук. Проголосувати за свого фаворита або запропонувати свій варіант можна на офіційному сайті й на сторінках у соціальних мережах телеканалу СТБ, а також у додатку «Телепортал».