Боротьба триває: 14-річному франківцю потрібна допомога на боротьбу з раком


У 14-річного Дмитрика Качкана з Івано-Франківська три роки тому виявили рак крові. Після лікування хвороба відступила, проте нещодавно в хлопчика стався рецидив.

Його мати, яка після загибелі чоловіка одна виховує двох дітей, просить всіх небайдужих допомогти зібрати гроші для сина, пише Бліц-Інфо.

Зараз хлопчик лікується в клініці у Польщі. Після важкого періоду реанімації мама поділилася втішними новинами про Дмитрика. Зокрема, за її словами вчора хлопчик вперше бул на прогулянці відколи вони в лікарні.

"Аналізи покращуються. Маємо ще до понеділка час відновити сили і знов буде хіміотерапія... Я переживала ще за оплату 2-го блоку хіміотерапії, бо мали заплатити до 2 серпня... Нам не вистачало грошей. Та слава Богу нас взяв під опіку польський благодійний фонд, який буде помагати з оплатою за лікування Дмитра. Знімаємо квартиру, щоб було де жити коли є перерви в лікуванні, попрати одяг і зварити дієтичну їду для сина... Просимо хто може допомогти матеріально, щоб нам вистачало оплатити житло і на харчування. Велике всім спасибі за молитви, підтримку і допомогу! Ми б без Вас не справились!", - пише мама Галина Качкан у спільноті "ШАНС НА ОДУЖАННЯ".

Номер рахунку Приватбанк:

грн 5168 7573 6801 8737 Галина Качкан
$ 4149 4978 4632 2834
€ 5457 0822 8164 4794