Бойовики влаштували теракт в окупованому Голубівському, є постраждалі


З метою дискредитації Об’єднаних сил та залякування громадян російсько-окупаційні війська влаштували теракт проти мирного населення в населеному пункті Голубівське, що на тимчасово окупованій території Луганщини.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook прес-центр операції Об’єднаних сил.

“Сьогодні, 7 червня, близько 10.30, окупанти вчинили черговий злочин у населеному пункті Голубівське, що на Луганщині на тимчасово окупованій території, проти мирного населення. В житловому кварталі населеного пункту терористи підірвали вибуховий пристрій, від якого постраждали місцеві мешканці. Російські окупанти вдаються до подібних злочинів проти мирного населення з метою дискредитації Об’єднаних сил та залякування громадян”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що командування Об'єднаних сил вживає усіх можливих заходів для збереження життя громадян по обидва боки лінії розмежування, не веде обстріли мирних населених пунктів, не розміщує позицій підрозділів в житлових кварталах та поруч з ними.

“Теракт російсько-окупаційних військ в населеному пункті Голубівське є черговим доказом порушення норм Міжнародного гуманітарного права та військовим злочином окупантів проти мирного населення”, - наголошується у повідомленні.