Бурштинські школярі хочуть взяти участь у “Шкільному reality 2”


“Шкільне reality 2” передбачає продовження зйомок серіалу та залучення нових учасників. Всього до участі в другому етапі зйомок буде відібрано до 50 команд.

Взяти участь у проєкті прагнуть учні 7 класу Бурштинської загальноосвітньої школи 1-3 ступенів №2. Школярі вже навіть змонтували відео про свій клас та виклали його на Youtube, пише Бліц-Інфо.

"Як ви думаєте, чому ми хочемо взяти участь у проєкті? У нас є декілька причин. Перша - хто не пробує, той не отримує нічого. Друга - ми хочемо представити нашу школу. Третє - у нас алергія на старе, проєкт новий, тому нас зацікавив. Ми не хочемо нудних уроків, а хочемо урізноманітнити шкільне життя",- діляться діти.

Варто додати, прикарпатські школярі ще можуть долучитися до процесу зйомок. Кінцева дата приймання заявок - 20 листопада (включно). Реєстрація — за посиланням.

Учасники другого сезону зможуть не тільки відзняти епізод про будні своєї школи, а й:
- пройдуть базове навчання з відеозйомки, монтажу, акторського мистецтва;
- отримають менторську підтримку від професійних відеографів;
- розкриють погляди сучасних учнів на ключові питання розвитку країни;
- отримають ряд призів, включаючи техніку для подальшої реалізації медійних проєктів у своїй школі;
- представлять свої роботи під час всеукраїнського шкільного кінофестивалю, який відбудеться на завершальному етапі проєкту.

Участь в проєкті є абсолютно безкоштовною. Учасниками можуть стати команди від 8 до 15 осіб (учні та викладачі). Крім того, організатори надають все необхідне обладнання для зйомок епізодів серіалу всім відібраним учасникам.

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!