Бюджетна комісія


17 січня о 14:00 в каб. 500 відбудеться засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків
  1. Про проєкт рішення “Про виконання обласного бюджету за 2019 рік”.
  2. Про спрямування залишків коштів обласного бюджету, що склалися станом на 01.01.2020 року, за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я в сільській місцевості.
  3. Про проєкт рішення “Про затвердження обласної комплексної програми “Вшанування в області Року пам’яті депортацій українців у ХХ столітті” на 2020 рік”.
  4. Про проєкт рішення “Про регіональну цільову програму проведення лабораторно-діагностичних та лікувально-профілактичних робіт у сфері ветеринарної медицини та безпечності харчових продуктів в Івано-Франківській області на 2021-2022 роки”.
  5. Про розподіл коштів на фінансову підтримку громадських організацій, які здійснюють фізкультурно-спортивну діяльність в регіоні.
  6. Про передачу бюджетних призначень.
  7. Про розподіл коштів, передбачених для проведення заходів з охорони і відтворення природних рослинних ресурсів
  8. Про спрямування частини залишку коштів субвенції з державного бюджету бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я в сільській місцевості, який склався станом на 01.01.2020 року
  9. Про проєкт рішення “Про внесення змін до Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2016-2023 роки (зі змінами)”.
  10. Про перерозподіл бюджетних призначень по департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації.
  11. Про розподіл видатків, передбачених управлінню культури, національностей та релігій облдержадміністрації
  12. Про календарні плани заходів на 2020 рік регіональних цільових програм.
  13. Різне.