Це є мєнти, беркутня, – нардеп про прикарпатських правоохоронців


У Верховній раді народний депутат від БПП Андрій Антонищак згадав матч «Прикарапття» - «Карпати» та безлади, які вчинили львівські фанати.

Відео на своїй сторінці у мережі Facebook опублікував учасник АТО Назар Кішак.

У своєму виступі нардеп вказує на нібито бездіяльність прикарпатських правоохоронців.

"Все було би нічого, якби не безчинство львівських хуліганів. Але що творили ці мєнтяри - це є не наша українська поліція, за яку ми голосували, на яку ми виділяли кошти. Це є мєнти, беркутня, які таким способом лупили нас в 13 році. Вони замість того, аби адекватно примінити фізичну силу, відтіснити вболівальників, і тоді чи затримувати, чи ідентифікувати, вони просто цих пацанів по 14 - 16 років брали в коло і по четверо, по п’ятеро, є на відео зафіксовано хто це робив, збивали ногами, били по голові, по хребті, били кийками, тягнули за ноги. Це бачила вся Україна. Це відбувається зараз у посмайданівській Україні", - сказав народний депутат.

Тож Кішак звернувся до всіх головних правоохоронців.

Ви просто послухайте що воно говорить... Це позор бути публічною особою і так висловлюватись в прямому ефірі про людей які бережуть наш спокій та правопорядок.

Жаль, що цього нардепа не було в рядах правоохоронців, я би поглянув на його героїзм коли прилетить в голову пітарда і камінь, жаль що не було Вас там, а дуже жаль, я думаю після того як Вам кидають пітарду з гачками від рибацького наснастя Ви б не виходили не те що на трибуни, а і на вулицю.

Ви заявляєте притягнути-відсторонити працівників та керівників поліції м.Івано-Франківськ, а хто буде притягувати Ваших фанів до відповідальності за нанесення тяжкотілесних побоїв, опіків та стресами які перенесли працівники спецпідрозділів та патрульної поліції, хлопці час від часу їздять в зону АТО не для того аби якийсь непотріб що сидить в ВР обзивав і принижував честь та гідність, шановні депутати Верховної Ради - не для того відстоюємо сувернітет,честь,та гідність...

А з фанатами потрібно розібратись, адже на скільки мені відомо скаржень та заяв від сторони фанатів м.Львова не має.
Звертаюсь до міністра МВС України, притягнути до відповідальності народного депутата Антонищака А.Ф з фракції БПП за статтею :

1. Стаття 173-1КУпАП за розповсюдження не правдивих чуток. Поширювання неправдивих чуток, що можуть викликати паніку серед населення або порушення громадського порядку, - тягне за собою накладення штрафу від десяти до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до одного місяця з відрахуванням двадцяти процентів заробітку.

2.Вибачитись превсилюдно перед поліцейськими м. Івано-Франківськ.
ЗА СЛОВА ПОТРІБНО ВІДПОВІДАТИ...