"Це не боротьба ідей, а болота та брехні", - депутат облради закликав до чесних виборів


1 березня 2019 року в Івано-Франківській обласній раді розпочалось друге пленарне засідання двадцять сьомої сесії. На розгляд депутатів винесено більше трьох десятків питань.

Традиційно, розпочали із вручень відзнак та нагород. Також на початку засідання депутат Івано-Франківської обласної ради Михайло Королик від імені фракції ВО «Свобода» закликав українців не продавати свій голос під час виборів, а політиків – до чесної виборчої кампанії.

«Для нас, свободівців, є дуже неприємно бачити тонни бруду зі штабів на різних кандидатів. Вже є багато справ через підкуп виборців. І про це говорять не політики, а правоохоронці та СБУ.  Соціологи на замовлення штабів з коліна малюють рейтинги, де щоразу інші кандидати у лідерах. Я не пригадую жодної такої брудної кампанії як ця. Це не боротьба ідей - це боротьба болота та брехні», - підкреслив свободівець.

За словами депутата, така ситуація у час війни може завершитись для країни втратою державності.

«В Англії у час війни політики об'єдналися заради перемоги. А у нас, маючи війну на сході України та постійну загрозу нашій державності зі сторони Росії, політики не об'єднуються, а гризуть один одного та поливають брудом, аби лише лишитися при владі.  Ми пропонуємо нормальну альтернативу та показуємо власним прикладом - українські націоналісти об'єдналися заради справжніх змін у країні та висунули єдиного кандидата – Руслана Кошулинського. Тому закликаємо українців не продавати свій голос, не піддаватися маніпуляціям, тверезо мислити та розуміти, що від нас залежить наша доля та майбутнє держави», - закликав Михайло Королик.

Також націоналіст згадав про корупційний скандал щодо розкрадання в українській армії, де причетні перші особи держави, та закликав правоохоронців покарати всіх причетних до розкрадання армії під час війни.