“Це прорив”: в мережі підняли на сміх креатив в “Укрзалізниці”


Провідник вагона потягу Одеса-Харків проявив креатив.

“Укрзалізниця” знову потрапила у скандал – в одному з плацкартних вагонів провідники перетворили туалет на “будуар”,   прикрасивши шторами вікно санвузла. Не всі українці оцінили креатив від відомства, пише Народна правда.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, відповідне фото туалету опублікував Олег Васильєв на сторінці в Facebook “Громадський контроль Укрзалізниці”.

За словами українця, цей туалет нагадує “будуар”.

“Туалет-будуар. Поїзд Одеса-Харків”, – підписав знімок Васильєв.

“Це прорив”: в мережі підняли на сміх креатив в “Укрзалізниці”

Користувачі мережі у своїх коментарях до посту Васильєва почали скаржитися на інші недоробки “Укрзалізниці”, однак були такі, що стали на захист провідника, який прикрасив туалет у вагоні.

“Це прорив”: в мережі підняли на сміх креатив в “Укрзалізниці”

Нагадаємо, протягом поточного року Укрзалізниця втрапила в декілька скандалів. Так, Центр сервісного забезпечення, що входить у структуру “Укрзалізниці”, провів чергові тендери на придбання сувенірної продукції, а саме подарункових наборів на одну і дві персони. Загальна очікувана вартість становила понад 1,3 мільйона гривень. Брендована склянка з підсклянником коштує більше двох тисяч гривень.

Після того, як тендер висвітлив ряд ЗМІ, УЗ скасувала закупівлю дорогих склянок. Тендер в розмірі мільйона гривень спрямували на покупку рідкого мила. Тоді Кравцов обіцяв особисто перевірити наявність мила у вагонах українських поїздів.