Центр зайнятості провів ярмарок вакансій


27 листопада Івано-Франківським міським центром зайнятості проведено ярмарок вакансій в приміщенні обласного об’єднання всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т.Шевченка.

Головне завдання заходe – допомогти громадянам, що шукають роботу, вирішити питання їх працевлаштування, а роботодавцям, що мають потребу в кадрах – заповнити вакансії працівниками.

Під час ярмарку  вакансій для шукачів роботи пропонувалось понад 500 вакансій. В роботі ярмарку взяли участь близько 40 підприємств і організацій м.Івано-Франківська та Тисменицького району, серед яких ринкоутворюючі підприємства: ДП ВО «Карпати», ТОВ «Електролюкс Україна», ПАТ «Івано-Франківськцемент» та інші.

Ярмарок вакансій відвідали понад 300 шукачів роботи. Під час проведення ярмарку роботодавці презентували свої підприємства, надавали інформацію про вакансії, проводили співбесіди з претендентами на роботу з метою підбору майбутніх працівників. В свою чергу, шукачі роботи мали можливість ознайомитись з різноманітною інформацією з метою свого подальшого працевлаштування, використовуючи весь банк наявних вакансій, а також ознайомились з інформацією про підприємства, на яких може бути використана їх праця.