Чемпіон світу з бодібілдингу Федір Хашалов спробує себе у новій ролі


Сьогодні, 11 жовтня в Івано-Франківську відбулась прес-конференція з нагоди проведення в місті відкритого чемпіонату області з бодібілдингу та фітнесу.

Чемпіонат відбудеться цієї суботи, 13 жовтня о 15:00 в актовій залі Івано-Франківського національного технічного університету нафти й газу, інформує кореспондентка Бліц-Інфо. Голова Івано-Франківської обласної федерації бодібілдингу, чемпіон світу та Європи Федір Хашалов зазначає, що цьогоріч учасників буде менше, але це не зіпсує загального враження.

"Буде багато гарних дівчат та хлопців, з яких можна брати приклад. Це люди з Харкова, Львова та Чернівців. Буде менше спортсменів ніж минулого разу, але це не зіпсує враження. Також зменшимо час програми, тому що три години людям важко всидіти",- пояснює Хашалов.

За словами чемпіона світу, у змаганнях буде 5 номінацій, а переможець отримає грошову нагороду.

"Буде 4 номінації, однак одна з них може розділитися на вагові категорії.
Нагороджуватимемо медалями. За перше місце будуть гроші, незначні, але спортсмену компенсуюься всі витрати: грим, проїзд і тлму подібне. Це свого роду мотивація"
- розповідає бодібілдер.

Крім того, на відкритті Хашалов разом з товаришем Михайлом Трифоненко презентують нову пісню.

"Ми створили співочий дует, який називається "FM". Чому така назва, дізнаєтесь на відкритті. Це наш дебют, буде, можливо, не така велика аудиторія, яка мала б бути на такому видовищі, але на відкритті побачимо реакцію глядачів, а далі будемо думати над розвитком гурту",- ділиться Хашалов.