Через брак фінансів в Івано-Франківську не вистачає дорожніх знаків


В обласному центрі Прикарпаття назріла нова проблема. В місті не вистачає дорожніх знаків. І найбільше це помітно на пішохідних переходах.

На стерту «зебру» прикарпатські водії увагу майже не звертають. Та й за новими правилами дорожнього руху, дорожні знаки мають перевагу перед розміткою.

Кореспондент «Бліц-Інфо» звернувся до комісії з питань безпеки дорожнього руху та влаштування об’єктів транспортної інфраструктури Івано-Франківська, щоб дізнатись коли ж на вулицях міста з’являться потрібна кількість дорожніх знаків.

Головний спеціаліст відділу транспорту і телекомунікацій, департаменту комунального господарства, транспорту та зв’язку Олександр Лісовий повідомив, що проблема їм відома.

«Комісія щотижня розглядає звернення громадян щодо потреби встановлення нових чи викрадених дорожніх знаків. Якщо потреба дійсно є, то даємо завдання  КП «ДРЕУ». От тут вже і виникає головна проблема – кошти. Їх не вистачає, тому встановлення того чи іншого знаку ставлять у чергу, до інших. Якби комунальному підприємству вистачало фінансування, проблему вже давно б вирішили», - зауважує  Олександр Лісовий.