Через грозу діти в оздоровчому таборі залишились без світла


Вчорашня негода наробила шкоди на Прикарпатті. Про це інформує управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Зокрема, на Калущині  внаслідок грози без електропостачання залишився оздоровчий комплекс «Лімниця» (144 дитини, 20 осіб обслуговуючого персоналу).

Працівники пожежно-рятувальної служби ДПРЧ-6 м. Калуш за допомогою висувної драбини разом з електромонтерами «Лімниці» зняли гілки дерева з лінії електропередач. Станом на 00.47 12 серпня електропостачання в оздоровчому комплексі було відновлено.

Цього ж дня через грозу без світла залишились у Галицькому районі. В  с. Бринь внаслідок грози та поривчастого вітру на проїжджу частину дороги впали 3 дерева. Гілкою дерева було пошкоджено газовий стояк житлового будинку діам. 32 мм. Працівниками аварійної бригади УЕГГ ліквідували пропуск газу.

В зв’язку з падінням дерева на лінію електропередач працівниками аварійної бригади РЕМу було частково відключено електропостачання населеного пункту. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою бензопили та підручних засобів розчистили автодорогу від повалених дерев.

Внаслідок поривчастого вітру пошкоджено 5 листів шиферу на покрівлі житлового будинку, а також 2 листи шиферу на господарській будівлі.