Через негоду на Прикарпатті ускладнено рух автомобільного транспорту


У зв’язку з ускладненням погодних умов та інтенсивним випаданням снігу сьогодні о 15-ій годині відбулося позачергове засідання комісії ТЕБ та НС, яке провів голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук.

Службі автомобільних доріг, рятувальникам, представниками Національної поліції в області, департаменту охорони здоров’я ОДА дано відповідні доручення задля  забезпечення нормального функціонування транспортної системи та інших сфер життєдіяльності мешканців Прикарпаття.

На даний час опади продовжуються і за прогнозами синоптиків вони триватимуть ще добу. Тому звертаємося до мешканців області утриматися від поїздок власним автотранспортом, а також просимо керівників підприємств без нагальної потреби не випускати на автодороги транспортні засоби.

Наразі ускладнено проїзд на відрізку автодороги «Калуш – Івано-Франківськ», де внаслідок аварії утворився затор. Тут працює автодорожня техніка. На цій ділянці тимчасово обмежено рух великогабаритного транспорту.

Служби автомобільних доріг та цивільного захисту населення працюють у цілодобовому режимі. У випадку виникнення надзвичайних ситуацій на автошляхах області звертайтеся до чергового Служби автомобільних доріг за телефоном (0342) 54-93-03 та обласну службу порятунку за телефоном 101.