Через негоду п'ятеро автівок на Прикарпатті злетіли в кювет


Допомогу водіям надавали прикарпатські рятувальники. Про це інформує управління з питань цивільного захисту ОДА.

Як зазначається, 2 грудня о 12.00 рятувальників Косова поступило повідомлення про те, що на вул. Черемшини 52-річна водійка на автомобілі «Skoda Yeti» не впоралась з керуванням та з’їхала у кювет. Працівники пожежно-рятувальної служби надали допомогу в буксируванні транспортного засобу на проїжджу частину дороги.

Цього ж дня о 12.39 до рятувальників Рожнятова поступило повідомлення про те, що в с. Сваричів урочище Підмонастир автомобіль "MITSUBISHI Pajero" з’їхав у кювет. Причина - 50-річний не впорався з керуванням. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою лебідки та пожежного автомобіля відбуксирували автомобіль на проїжджу частину дороги.

О 12.44 у Долині від фельдшера ШМД поступило повідомлення про те, що в м. Долина, вул. Д. Галицького на повороті до с. Новичка на дорозі Стрий - Чернівці сталося ДТП. По прибутті до місця встановлено, що водій автомобіля Опель Астра не справився з керуванням та з’їхав у кювет. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою підручних засобів звільнили з пошкодженого автомобіля гр. 1964 р. н., яка знаходилася на передньому пасажирському місці та передали працівникам ШМД.

О 14.43 у Долині поступило повідомлення про те, що на вул. Панаса Мирного автомобіль ВАЗ 2101 з’їхав у кювет, всередині автомобіля залишилась 91-річна пасажирка. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою буксирувального троса витягнули автомобіль на проїжджу частину дороги. Травмованих в результаті даної події немає.

Також 2 грудня о 16.07 до рятувальників Косова поступило повідомлення про те, що в с. Пістинь Косівського району, водій автомобіля «Fiat Skudo» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою буксирувального троса витягнули автомобіль на проїжджу частину дороги. Травмованих в результаті даної події немає.