Через снігопад прикарпатські дорожники працюють в посиленому режимі


Станом на 11.00 23 січня на дорогах державного значення Івано-Франківської області проїзд забезпечений. У зв’язку з різким ускладненням погодних умов, для упередження виникнення ускладнень дорожнього руху, підприємства, що відповідають за експлуатаційне утримання доріг, працюють у посиленому режимі.

Загалом на 11.00 задіяно 44 механізми, 7 перебувають у режимі чергування, а також 85 робітників, 6 – у черговому режимі. Про це інформує прес-служба Служби автомобільних доріг в області.

Найбільша увага – до перевальних ділянок Прикарпаття. На Вишківському перевалі зокрема працює роторний снігорозкидувач. Адже товщина снігового покриву там – понад 1 м. Посилено чергування і нас пусках-підйомах доріг. 

Через погіршення погодних умов Служба автомобільних доріг звертається до всіх учасників дорожнього руху бути особливо уважними на дорогах та дотримуватися Правил дорожнього руху. Подбати про належний стан автотранспорту. А за можливості утримуватися від поїздок. 

На сайті Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області розміщена інформація про найважчі ділянки доріг для розчищення від снігу та проїзду великовагового транспорту, на яких можливе тимчасове обмеження руху та розміщення тимчасових дорожніх знаків в осінньо-зимовий період при ускладненні погодних умов на автомобільних дорогах загального користування державного значення на окремих аварійно-небезпечних ділянках.