Чоловік попросив кохану підстригти його, але сильно пошкодував про це


Зазвичай чоловіки ходять до перукаря набагато частіше за жінок, тому що з відрослим волоссям вони виглядають не дуже привабливо. На час карантину всі салони краси закриті, тому мужчинчикам доводиться просити допомоги в тих, хто поруч. А подібні експерименти не завжди закінчуються вдало.

Відчув це на собі герой з нашого матеріалу, який звернувся з проханням підстригти свою шевелюру до коханої, але ой як сильно потім про це пожалкував.

42-річний мешканець Каліфорнії на ім’я Корі Пендергаст і його 33-річна дружина Емілі вирішили розважити одне одного на самоізоляції грою в перукарню.

Чоловік захотів побути в ролі клієнта, якому необхідно підстригти кінчики, але майстер явно не розрахувала з довжиною, тому зачіска в її обранця вийшла настільки смішною, що може викликати справжню істерику.

Подруга Емілі припустила, що ці "шлюбні ігри" можуть закінчитися повним фіаско, тому порекомендувала коліжанці зняти весь цей процес на камеру, і не прогадала.

Ролик вийшов настільки смішним, що місіс Пендергаст опублікувала його на своїй сторінці в Facebook, де всього за пару днів його переглянуло майже 3 мільйона людей.

Висновок з цієї ситуації можна зробити такий: краще дочекатися завершення карантину, ніж піддавати своє волосся таким тортурам!

Також відео можна переглянути за цим посиланням.

Джерело: medialeaks

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!