Чоловіка, який облив нардепа лайном, оголосили у всеукраїнський розшук


В останній день агітації представники ОПОРИ представили результати аналізу передвиборчої кампанії на Прикарпатті.

За словами представника ОПОРИ, вони зафіксували і передали в поліцію 76 заяв про порушення. У свою чергу начальник прикарпатської поліції Володимир Голубош повідомив, що ситуація з порушеннями в нашій області найгірша по Україні, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Присутні на прес-конференції журналісти поцікавились, чи є якість результати слідства, щодо випадку коли нардепа Олександра Шевченка в одному з парків Франківська облили фекаліями.

За словами Володимира Голубоша, слідство по цій справі триває.

"Особа хулігана була встановлена на другий день після відкриття кримінального провадження. Йому оголосили підозру про вчинення хуліганства. Наразі цей чоловік оголошений у розшук на всій території держави. Інші учасники цієї події також встановлені", - запевнив Голубош. 

Нагадаємо, 13 червня у парку воїнів інтернаціоналістів в Івано-Франківську невідомі особи облили фекаліями народного депутата Олександра Шевченка. Пізніше Шевченко у мережі повідомив, що його облили брудом, бо відмовився знятись на користь кандидата у народні депутати від партії "Слуга народу"  Олександра Богачова. Таке від нього нібито вимагав місцевий підприємець Іван Мельник.

Через деякий час юрист Олександр Богачов, якого Олександр Шевченко назвав основною причиною неприємного інциденту, а саме обливання нардепа фекаліями, публічно відповів опоненту.

Врешті не пропустили заву нардепа і в компанії Івана Мельника, вони пригрозили шевченку судом ,якщо він не вибачиться за наклеп.