Чотири поживні сніданки на кожен день від Євгена Клопотенка


Що з'їсти на сніданок? Вічне питання, яке спантеличує не на жарт та викликає страждання.

Але у вас же є Євген Клопотенко. Який про все вже подбав та все придумав. Отож ловіть варіанти страв, якими класно снідати, пише 24 канал.

1. Шакшука. Це прокачана яєшня. Додаєте багато томатів, інших овочей, зіру та смакуєте. Жовток змішується з томатним соусом, ви від задоволення відлітаєте у стратосферу. Потім вмочуєте хлібчик і відчуваєте кайф. Важливо: я у шакшуку раджу додати трохи вершків. Це прям дуже.

шакшука

2. Гранола. Я ненавидів вівсянку та вважав її безглуздою, доки не спробував запекти. Вийшло класно, і я маю поділитися цим рецептом з вами. Найкрутіше – це те, що гранолу можна зробити заздалегідь, а потім просто кидати у йогурт зранку. Хвилина – і сніданок готовий.

гранола

3. Ньокі – сніданок для тих, хто любить челенджи. Насправді, нічого складного немає. Робите пюре, додаєте борошно та яйця, робите миленькі приплюснуті шарики, тушкуєте у томатному соусі зі шпинатом. Класний сніданок для вихідних.

ньокі

4. Тости з брі та цибулевим конфітюром. Це просто насолода. М'якенькі тепленькі грінки, тягучий вершковий брі, солодкий конфітюр. Лав-лав-лав.

тости