Чотирирічному Дениску з Прикарпаття залишилось зібрати ще кілька тисяч, щоб жити


Чотирирічний Денис Семчук з Івано-Франківської області як і раніше потребує нашої допомоги.

На початку грудня всю Україну вразила історія про чотирирічного Дениска з Прикарпатського села Брустури, який сам плете ялинки, щоб зібрати собі гроші на операцію. 

Хлопчик страждає на рідкісне гематологічне захворювання – анемію Даймонда-Блекфана. Іншими словами, його організм не виробляє життєво необхідних речовин.

Без пересадки кісткового мозку від неродинного донора Дениско проживе недовго, а за умови проведення успішного оперативного втручання одужає. Ціна його життя 115 тисяч євро. 

Після ефіру програми "Стосується кожного" на одному з центральних телеканалів, Міністерство охорони здоров'я України взяло на себе повну оплату витрат з проведення операції.

Завдяки небайдужим вдалося зібрати близько 13 тисяч євро з 20 тисяч, які необхідні для проживання і післяопераційної реабілітації дитини в Польщі.

Не будьте, байдужі. Відмовивши собі один раз в солодощах або чашечці чаю, ви можете врятувати дитяче життя. Давайте разом допоможемо цьому сміливому хлопчику, який так хоче жити, якнайшвидше одужати!

Реквізити для надання допомоги:

Номер розрахункового Рахунку ПриватБанк:
5168 7573 1539 1773
МФО 305299
ЄДРПОУ 14360570
Семчук Лілія Михайлівна (мама)
Тел .: +38 098 973-19-93

Читайте Бліц-Інфо в Telegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!