Чиновники розповіли, які цьогоріч ремонтуватимуть дороги у місті


Минулого року управління капітального будівництва вело роботи на 109 об’єктах. Також було виготовлено 42 проектно-кошторисні документації.

Про це сьогодні, 9 січня на щотижневій оперативній нараді у міського голови розповів заступник керівника УКБ Володимир Ковальчук, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Посадовець розповів, що було виконано робіт на 293 425,42 тисяч гривень. Кошти направлялись з міського, обласного бюджетів та субвенції Хриплинської сільради.

Зокрема, було завершено роботи на 51 об’єкті соціальної сфери, комунального будівництва та інженерно-транспортної інфраструктури.

«Так, було проведено капремонт п’яти дахів у школах та садочках, споруджено спортивні майданчики зі штучним покриттячна територіях школи № 22, 19, 25, 28 та природо-математичному ліцеї», - розповів Кавальчук.

Завершено капремонт шести вулиць. Зокрема, Дучимінської, Павлика, Княгинин, Паркову та Вовчинецьку на ділянці від Сагайдачного до Дучиміської. Зараз завершується роботи з будівництва двох вулиць – 24 серпня та Стуса та капремонт Ркспубліканської, Військових ветеранів та Воввчинецької на ділянці від Дучимінської до Симеренка.

У планах цього року в комунальників відремонтувати ще сім вулиць. А саме, Коперніка, Левинського, Вовочинецької (від Дучимінської до Симеренка), Галицької (від Калуського шосе до Хіміків), Підгірянки, Індустріальну.