Чиновники зустрілись з протестувальниками, які перекрили дорогу на Косівщині


Представники ОДА, РДА, райради та Служби автомобільних доріг області зустрілись з протестувальниками, які перекрили дорогу загального користування державного значення Р-62 Криворівня-Чернівці в селі Малий Рожин.

Так, керівники області та району поспілкувалися з місцевими жителями та вислухали їхні вимоги щодо термінового ремонту даної дороги в межах території краю, інформує Бліц-Інфо з посиланням на прес-службу ОДА.

Роман Маланій запевнив протестувальників, що керівництвом області вживаються всі необхідні заходи для вирішення даного питання, а саме, подано пропозиції до Кабінету міністрів України про перерозподіл коштів державного бюджету та виділення 10 мільйонів гривень на продовження ремонту дороги Р-62 Криворівня-Чернівці у Косівському районі. 

Нагадаємо, раніше Бліц-Інфо повідомляло, що меншканці сіл планують знову перекривати трасу Р-62 Криворівня-Чернівці.

До теми: Ремонт дороги Криворівня-Чернівці таки продовжать

Відбулася зустріч керівника апарату обласної державної адміністрації Романа Маланія, заступника начальника Служби автомобільних доріг області Юрія Чорнописького, голови районної державної адміністрації Віталія Кічеряка, голови районної ради Павла Ванджурака з протестувальниками, які перекрили дорогу загального користування державного значення Р-62 Криворівня-Чернівці в с. Малий Рожин.

Керівники області та району поспілкувалися з місцевими жителями та вислухали їхні вимоги щодо термінового ремонту даної дороги в межах території краю.

Роман Маланій запевнив протестувальників, що керівництвом області вживаються всі необхідні заходи для вирішення даного питання, а саме, подано пропозиції до Кабінету міністрів України про перерозподіл коштів державного бюджету та виділення 10 млн. грн на продовження ремонту дороги Р-62 Криворівня-Чернівці у Косівському районі.