Цієї неділі франківці пройдуть Хресну дорогу вулицями міста


У неділю, 2 квітня вулицями Івано-Франківська пройде Хресна хода. Традиційно, розпочинають від храму Царя Христа, що на Мазлях.

Знаменним є те, що для спільної молитви за мир в Україні об’єднаються жителі не тільки міста, але й цілої Івано-Франківської Архієпархії. Вже звично, Хресна хода пройде центральними вулицями Івано-Франківська. Шлях пролягатиме до Архікатедрального і Митрополичого Собору Воскресіння Христового.

Особливістю цьогорічної Хресної ходи стане те, що всі образи стацій Хресної Дороги нестимуть військовослужбовці. Це вкотре заохочуватиме вірян прийти та молитися в наміренні  за мир та спокій у Батьківщині нашій Україні.

На завершення спільного моління в Архікатедральному Соборі будуть виставленні до починання мощі Блаженних новомучеників Станіславівських: Симеона Лукача, Григорія Хомишина та Івана Слезюка.

Закликаємо франківців бути обачними та не піддаватись на провокації, що можуть дестабілізувати ситуацію на Прикарпатті. Збережіть мир і повагу та справжні християнські цінності у нашому місті!