Цієї суботи прикарпатська громада з'явиться у шоу “Громада на мільйон”


У суботу, 28 вересня об 11:15 на телеканалі 1+1 героїнею шоу «Громада на мільйон. Спеціалісти» стане учасниця з Білоберізької громади.
Стартував другий сезон соціального реаліті за підтримки програми USAID DOBRE. Цьогоріч у центрі уваги фахівці із різних громад України та закордону. Глядачі спостерігатимуть за їхнім обміном та познайомляться з людьми, які власними ідеями намагаються змінити життя своїх сіл або містечок. Слідкуйте, хто стане героїнею цього епізоду, спеціалісти якої сфери обмінюватимуться, куди вирушить учасниця з Білоберізької громади, а кого іздалеку прийматимуть гостинні гуцули.
 
У 2018 році за підтримки програми DOBRE на телеканалі 1+1 вийшло соціальне реаліті «Громада на мільйон», у рамках якого об’єднані територіальні громади створювали проекти для поліпшення життя в регіонах та змагалися за інвестиції. 
Переможцем першого сезону стала Печеніжинська громада з Івано-Франківщини. Мешканці громади скористалися виграшем та створили ягідний кооператив "Файний". У неділю, 29 вересня о 15:00 в Печеніжині відбудеться відкриття комплексу із заморозки та офіційного запуску кооперативу.
 
Створенням шоу «Громада на мільйон. Спеціалісти» займалася 1+1 Продакшн за підтримки програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), за ініціативи партнера програми DOBRE – Українського кризового медіа-центру.Згодом відеоефір епізоду з'явиться на каналі YouTube за лінком.