Цього тижня у Франківську стартує футбольний турнір на Кубок міського голови


У четвер, 14 лютого, на стадіоні зі штучним покриттям "Хет-трик Арена" розпочнеться футбольний турнір "Кубок міського голови".

Змагання у місті проводять вдруге. За словами міського голови Руслана Марцінківа, цьогоріч до Івано-Франківська з'їдуться 8 команд із Західної України.

"Запрошую всіх, хто любить футбол прийти вболівати!",- пише мер.

Кожна з команд проведе по п'ять ігор. На груповому етапі учасники, поділені на два квартети, зіграють по три поєдинки. Після чого відбудуться матчі плей-офф: за 1-4 та 5-8 підсумкові місця, де між собою зійдуться команди з різних груп, йдеться на сайті ФК "Прикарпаття".

Компанію минулорічному переможцю - першоліговому "Прикарпаттю", яке є господарем змагань, складуть чотири команди групи "А" Другої ліги ПФЛ: ФК "Калуш", рівненський "Верес", чернівецька "Буковина" та "Минай" із Закарпаття, дві молодіжні команди з Івано-Франківська - "Прикарпаття U-19" та "Ніка-05 U-19", що виступають у чемпіонаті Першої ліги (U-19), а також учасник чемпіонату Тернопільської області - аматорська команда "Агронива" (с. Заводське, Чортківський район).

Світлина від Руслан Марцінків.