Цьогоріч на дорозі Львів-Івано-Франківськ будуть лише ямкові ремонти


До кінця цього року на дорозі Львів-Івано-Франківськ вже будуть проводити лише ямкові ремонти, оскільки коштів на більш капітальні роботи немає. Про це у коментарі ZAXID.NET розповів начальник Служби доріг у Львівській області Микола Гнатів.

«Ми відремонтували дві ділянки дороги загальною довжиною орієнтовно 4,5 км на дорозі Львів-Івано-Франківськ методом емульсійних технологій. Ми влаштували «килимок», який не дасть руйнуватися ділянкам дороги у відносно нормальному технічному стані. Це захищає покриття від води, покращує щеплення колеса з дорогою і продовжує термін служби автомобільних доріг. На інших ділянках ми поки що не готові застосувати цю технологію, оскільки там потрібне елементарне посилення існуючої конструкції», – розповів Микола Гнатів.

За словами начальника Служби автодоріг у Львівській області, на дорозі Львів-Івано-Франківськ залишаються ділянки, які потребують або ямкового ремонту, або загалом заміни покриття. Особливе хвилювання Микола Гнатів висловив з приводу трикілометрової ділянки від Сихова в напрямку Бібрки до кладовища. «Ми зараз думаємо, як цю ділянку відремонтувати, як посилити покриття», – зазначив він.