ДАБІ видала дозвіл на будівництво сонячної електростанції на Тисмениччині


У жовтні Державна архітектурно-будівельна інспекція зареєструвала дозвіл на будівельна роботи з будівництва сонячної електростанції.

Мова йде про будівництво сонячної електростанції по вулиці Незалежності, у селі Стриганці, Тисменицького району, Івано-Франківської області, пише Побудовано.

Замовником робіт виступає ТОВ «Файн-Ел», підрядник – «Етк Енерго Міст».

Нагадаємо, у травні ДАБІ  зареєструвало сертифікат про прийняття в експлуатацію завершеного сонячної електростанції "Монастирчани-2" в урочищі "За рікою», за межами населеного пункту села Монастирчани Богородчанського району, Івано-Франківської області.

Замовником робіт виступало товариство «С-КАПІТЕЛЬ», підрядні роботи виконувало ТОВ «ВЕКТОР-КАПІТАЛ».

Згідно розпоряджень виданих Івано-Франківською облдержадміністрацією, навесні минулого року фірма «С-КАП ІТЕЛЬ» орендувала в урочищі «За рікою» Монастирчанської сільської ради, Богородчанського району 5 га землі, терміном на 49 років.

Ще один сертифікат ДАБІ видало у зв’язку із завершенням будівництва сонячної електростанції потужністю 5,9 МВт в селі Павілівка, Тисменицького району, Івано-Франківської області.

Відомо, що замовником робіт виступало ТОВ «Павлівська сонячна електростанція», а підрядником значиться ТОВ «Солар Стальконструкція».